CFR Călători organizează o licitație pentru transportul banilor la Regionala Craiova

29 iulie 2020

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători organizează o licitație pentru transportul banilor la Regionala Craiova.

licitație pentru transportul banilor ajutor de stat pentru operatorii feroviari Dosarul Mită la CFR CFR Călători vrea credite bancare licitație pentru transportul banilor CFR Călători vrea credite bancare Bugetul CFR Călători pe 2019

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Prestarea serviciilor de colectare, transport și depunere valori bănești – SRTFC Craiova”.

Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Craiova vrea să achiziționeze prestarea serviciilor de colectare, transport și depunere a valorilor bănești conform caietul de sarcini. Obiectivul principal al contractului ce urmează a fi încheiat în urma procedurii de achiziție publică este prestarea serviciilor de colectare, transport și depunere a valorilor bănești din unitățile de pe raza S.R.T.F.C. Craiova cu încasări de peste 1.000 de lei, la unități bancare sau centre de procesare, se arată în anunțul de licitație.

Licitație pentru transportul banilor. Condiții de participare la procedura de achiziție publică

Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat pentru o perioadă de un an de zile este de 224.738,64, echivalentul a peste 45.000 de euro.

Ofertantul trebuie să constituie garanție de participare la licitație în valoare de 2.247 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 31 august 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 1 Decembrie 2020.