spot_img
sâmbătă, octombrie 16, 2021
spot_img

Licitație pentru tipizate la Metrorex. Registre cu coperți de mucava, dar nu și dosare cu șină

Metrorex a lansat o licitație pentru tipizate în valoare de peste 220.000 de euro. Din lista de achiziții fac parte registrele cu coperți de mucava, dar nu și dosarele cu șină.

licitație pentru tipizate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Imprimate – Tipizate”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se intenționează a fi încheiat este de 1.101.070,7 lei, echivalentul a aproximativ 223.000 de euro. Se vor cumpăra fișe de hârtie și de carton, carnete de diferite dimensiuni și registre cu coperți de mucava. Pe lista de achiziții nu se regăsesc dosarele cu șină.

Licitație pentru tipizate la Metrorex. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție, se solicită experiență similară din partea firmelor interesate.

Astfel, ofertanții vor prezenta o listă a principalelor livrări de produse similare (registre, registre contabile, clasoare, formulare şi alte articole imprimate de papetărie din hârtie sau din carton) din ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați, în valoare cumulată de cel puțin 200.000 de lei, fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte. Ultimii trei ani de zile sunt calculați retroactiv de la data limită de depunere a ofertelor.

Cuantumul garanției de participare este de 2.700 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 august 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 24 martie 2022. (A.B.)

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole