spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Licitație pentru tăiere arbori lansată de Regionala Cluj, în valoare de aproape 60.000 de euro

Regionala Cluj a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru tăiere arbori din apropierea șinelor, în valoare de aproape 60.000 de euro.

licitație pentru tăiere arbori
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Tăiere arbori periculoși, în sistem alpinism utilitar de pe zona de siguranță și cadastrală CFR pe raza Sucursalei Regionale CF Cluj”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 284.160 de lei, echivalentul a aproximativ 58.000 de euro.

Licitație pentru tăiere arbori. Dotările necesare

Serviciul de tăiere arbori periculoși în sistem de alpinism utilitar constă în tăierea arborilor periculoși situați pe zona cadastrală și de siguranță a infrastructurii feroviare, din locuri care nu permit doborârea arborelui întreg din cauza construcțiilor, rețelelor apropiate și pericolului de afectare a gabaritului. Lucrările propuse a face obiectul achiziției serviciului se vor executa cu dotări de mică mecanizare (motoferăstraie etc) și dotări specifice de tăiere a arborilor în sistem alpinism utilitar, mijloc de transport pentru dotări și echipamente, mijloc de transport pentru materialul lemnos.

În acest sens este necesară tăierea a 768 de arbori periculoși nominalizați în Anexa la caietul de sarcini. Arborii vor avea un diametru mediu mai mare de 30 cm și o înălțime medie de 10-30 m. Marcarea arborilor în scopul tăierii se va face prin grija beneficiarului.

Condiții de participare la licitație

Ofertantul va prezenta ca dovadă a experienței necesare pentru executarea contractului o listă a principalelor servicii similare cu obiectul procedurii în cursul unei perioade ce acoperă ultimii trei ani de zile. Lista va conține valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt entități contractante sau clienți privați, din care să rezulte că a executat servicii similare cu obiectul procedurii: tăiere arbori periculoși, în sistem de alpinism utilitar, a căror valoare individuală/cumulată să fie de minimum 95.000 de lei fără TVA pe ultimii trei ani.

Garanția de participare este de 2.840 de lei și se constituie prin virament bancar în contul entității contractante (CNCF CFR SA prin Sucursala Regională CF Cluj). Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 8 decembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 8 martie 2021.

Ultimele Articole