marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Licitație pentru șină la Metrorex, în valoare de 8,4 milioane de euro. Peste 8.500 de tone

O licitație pentru șină, în valoare de aproximativ 8,4 milioane de euro, însemnând o cantitate maximă de aproape 8.700 de tone, a fost lansată marți dimineață de Metrorex.

licitație pentru șină
În stânga – linia ferată de centură, în dreapta, linia de metrou. Pe aici vor fi aduse cupoanele de șină

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Șină tip 49 şi şină tip 60”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru pe o perioadă de doi ani de zile este de 41.230.000 de lei, echivalentul a aproximativ 8,4 milioane de euro. Cantitățile maxime care vor fi comandate sunt de 3.680 de tone de șină tip 49 și de 5.000 de tone de șină tip 60. Cupoanele de șină sunt destinate secțiilor LT1 și LT2 ale Metrorex (linii-tuneluri) și vor fi livrate la Depoul Berceni (fostul Depou IMGB), acolo unde rețeaua de metrou are o legătură cu centura feroviară a Capitalei.

Evaluarea ofertelor se va face în funcție de cel mai bun raport calitate-preț. Astfel, prețul ofertei va cântări în proporție de 90%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de livrare.

Licitație pentru șină. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani de zile (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare în valoare cumulată de cel puțin opt milioane de lei, fără TVA.

Cuantumul garanţiei de participare la procedura de achiziție este de 103.075de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 martie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 1 decembrie 2021. (A.B.)

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole