miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Regionala București a lansat o licitație pentru salubrizare în gări, în valoare de 260.000 de euro

Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru salubrizare în gări, în valoare de 260.000 de euro.

licitație pentru salubrizare în gări

În sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat marți dimineață anunțul de licitație având ca obiect ”Salubrizare stații CF aparținând SRCF București”.

Contractul va presupune operațiuni de salubrizare în: sălile de așteptare; vestibule și holurile de acces în stație; holurile caselor de bilete; peroane; spațiile dintre liniile căii ferate din grupele de călători; spațiile verzi din incinta stației; trotuarele și suprafețele de acces din stație spre oraș, precum și trotuarul din fața clădirii stației; pasajele subterane și supraterane și căile de acces la acestea; WC-urile publice care nu sunt închiriate; rampă de gunoi; alte spații cu specific feroviar, conform Caietului de sarcini.

Valoarea totală estimată este de 1.271.128,32 lei, echivalentul a aproximativ 260.000 de euro. Contractul va fi încheiat pe o perioadă de un an de zile.

Licitație pentru salubrizare în gări. Condiții de participare

Pentru participarea la această licitație, se solicită lista principalelor servicii prestate în ultimii trei ani, conținând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceștia sunt autorități contractante sau clienți privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau a mai multor contracte din care să reiasă servicii similare prestate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 1.271.128,32 lei.

De asemenea, se solicită garanție de participare în cuantum de 12.711,29 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 noiembrie 2020.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole