spot_img
marți, ianuarie 25, 2022
spot_img

Licitație pentru salubrizare automotoare la Depoul Galați și la Revizia de Vagoane Târgu Mureș

O licitație pentru salubrizare automotoare la Depoul Galați și la Revizia de Vagoane Târgu Mureș a fost lansată de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

licitație pentru salubrizare automotoare
FOTO SCRL

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Salubrizare automotoare și/sau rame electrice, la Depoul Galați în Revizia de Vagoane Galați și Revizia de Vagoane Târgu Mureș”.

Valoarea totală estimată a contractului, de tip acord-cadru, este cuprinsă între 416.232 și 832.464 de lei. Procedura este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. Salubrizare automotoare și/sau rame electrice la Depoul Galați în Revizia de Vagoane Galați

Valoarea estimată fără TVA: 73.320 – 146.640 de lei.

  1. Salubrizare automotoare și/sau rame electrice la Revizia de Vagoane Târgu Mureș

Valoarea estimată fără TVA: 342.912 – 685.824 de lei.

Licitație pentru salubrizare automotoare. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție lansată pe platforma SEAP de operatorul feroviar de stat CFR Călători se cere o declarație pe propria răspundere referitoare la utilajele, instalațiile, echipamentele tehnice, conform caietului de sarcini, de care poate dispune operatorul economic pentru îndeplinirea acordului cadru.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este data de 6 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 6 august 2021. (A.B.)

Ultimele Articole