spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Licitație pentru revizii la lifturi și platforme mobile la metrou, organizată de Metrorex

Metrorex a lansat o licitație pentru revizii la lifturi și platforme mobile destinate persoanelor cu dizabilități, în valoare de peste 980.000 de euro.

licitație pentru revizii la lifturi

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de întreținere, revizii, reparații și intervenții pentru lifturi și platforme mobile, inclusiv piese de schimb”.

Valoarea estimată a acordului cadru, ce se va încheia pe patru ani de zile, este de 4.795.200 de lei, echivalentul a aproximativ 984.000 de euro. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează a se atribui pe toată perioada acordului-cadru este de 1.198.800 de lei. Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent care se anticipează a se atribui pe toată perioada acordului-cadru este de 81.000 de lei.

Licitație pentru revizii la lifturi. Algoritm complex de evaluare a ofertelor

La evaluarea ofertelor, componenta financiară va cântări în proporție de 70%. Apoi, se va puncta cu 10% experiența profesională specifică a personalului tehnic de specialitate. La calculul punctajului, se va ține cont de: minimum patru specialiști, pentru care se va demonstra experiența prin activități similare celei solicitate pentru o perioadă de cel puțin trei ani în domeniu; numărul maxim de specialiști, pentru care se vor lua în calcul anii de experiență la calcularea punctajului este 10 (dacă sunt prezentați mai mult de 10 specialiști, la calculul punctajului se vor considera doar primii 10 specialiști în funcție de numărul de ani de experiență).

Alți 10% vor fi acordați pentru timpul maxim de remediere al deranjamentului, cerința minimă fiind de 48 de ore. În fine, ultimele 10 procente se vor puncta pentru timpul de intervenție pentru persoane blocate în lift – 30 de minute.

Condiții pentru participarea la licitație

Pentru participarea la procedură, cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani (2017, 2018, 2019) a operatorului economic trebuie să fie de minimum 1.000.000 de lei.

Se cere și experiență similară. Ofertanții vor face dovada faptului că au realizat în ultimii trei ani servicii similare celor care fac obiectul procedurii, în valoare cumulată de 1.000.000 de lei (fără TVA). Sintagma servicii similare se referă la servicii de întreținere, revizii și intervenții aferente unor echipamente specifice (lifturi / platforme).

Cuantumul garanției de participare este 11.000 de lei.  Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 ianuarie 2021. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 27 octombrie 2021.

Ultimele Articole