spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

Licitație pentru reparații vagoane în valoare de un milion de euro lansată de CFR Călători

O licitație pentru reparații vagoane, în valoare de peste un milion de euro, a fost lansată de Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

licitații pentru reparații vagoane licitație pentru repararea de vagoane licitație pentru reparații la vagoane licitație pentru reparații vagoane licitații pentru reparații vagoane vagon ruginit
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roţi monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane pentru discuri de frână uzate complet sau defecte la osiile montate, înlocuire subansamble / piese / materiale constatate pe fluxul de reparaţie ca necesar a fi efectuate, la vagoanele de calatori seria 2087”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru, care se va derula pe parcursul a doi ani de zile, este cuprinsă între 99.100 și 5.294.726,83 lei. La evaluarea ofertelor, prețul va conta în proporție de 90%, restul fiind acordat pentru termenul de garanţie.Licitație pentru reparații vagoane. Condiții de participare

Cerința minimă pentru participarea la procedura de achiziție este ca media cifrei de afaceri pe anii 2017, 2018, 2019 să fie minimum 1,4 milioane de lei. De asemenea, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Garanția de participare la licitație este de 14.074 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 aprilie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 19 iulie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole