spot_img
luni, septembrie 26, 2022
spot_img

Licitație pentru reparații vagoane lansată de CFR Călători, în valoare de 3,3 milioane de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o nouă licitație pentru reparații vagoane, în valoare de 3,3 milioane de euro.

licitație pentru reparații vagoane licitații pentru reparații vagoane vagon ruginit

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RTG, înlocuire roti monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frână reparații/recondiționări/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație la vagoane de călători seria 2176 varianta II cu frână magnetică”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru, ce se va derula pe parcursul a doi ani de zile, este cuprinsă între 83.700 și 16.313.775,04 lei. La evaluarea ofertelor se va ține cont în proporție de 10% de termenul de garanţie. Conform prevederilor caietului de sarcini, termenul de garanție al serviciilor prestate este de șase luni. Se vor puncta ofertele tehnice care prevăd termene de garanție mai mari de șase luni, conform caietului de sarcini, sau până la maximum 12 luni. Un termen de garanție mai mare față de cel prevăzut în caietul de sarcini asigură o efectuare a serviciilor de reparații la un nivel calitativ ridicat, care se reflectă în fiabilitatea și disponibilitatea materialului rulant în exploatare, până la maximum 12 luni. Restul de 90% se va acorda pentru prețul ofertei.

Licitație pentru reparații vagoane. Condiții de participare

Media cifrei de afaceri a ofertanților pe anii 2017, 2018, 2019, trebuie să fie de minimum 3.435.063 lei. Pentru demonstrarea îndeplinirii cerinței minime, ofertanții vor prezenta orice documente edificatoare care să confirme cifra de afaceri anuală: declarații sau extrase bancare, prezentarea situațiilor financiare sau a extraselor din situațiile financiare, declarație privind cifra de afaceri pentru ultimele trei exerciții financiare disponibile sau alte documente relevante.

De asemenea, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent. Garanția de participare este de 34.350 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 ianuarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 19 aprilie 2021.

Ultimele Articole