spot_img
joi, mai 19, 2022
spot_img

Licitație pentru reparații vagoane la CFR Călători, în valoare de 5,5 milioane de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații vagoane, în valoare de aproximativ 5,5 milioane de euro.

licitație pentru reparații vagoane licitații pentru reparații vagoane vagon ruginit

În sistemul electronic de achiziții publice a fost lansat vineri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparație planificată tip RTG, înlocuire roți monobloc, osii-ax, discuri de frână, coroane disc de frână uzate complet sau defecte la osiile montate, înlocuire/reparații/recondiționări/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație la vagoane de călători seria 2296’’.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru pe doi ani de zile este cuprinsă între 87.600  și 27.704.848,32 lei.

Licitație pentru reparații vagoane. Factori de evaluare

La evaluarea ofertelor ce vor fi depuse, termenul de garanție reprezintă ca pondere 10% din totalul criteriului de atribuire.

Conform prevederilor caietului de sarcini, termenul de garanție al serviciilor prestate este de șase luni, iar în acest context, termenul de garanție al serviciilor prestate reprezintă un factor de evaluare important, fiind dat de necesitatea efectuării serviciilor de reparații la un nivel calitativ care să corespundă cerințelor stipulate în caietul de sarcini. Se vor puncta ofertele tehnice care prevăd termene de garanție mai mari de șase luni, conform caietului de sarcini, sau pană la maximum 12 luni. Astfel, un termen de garanție mai mare fată de cel prevăzut în caietul de sarcini, asigură o efectuare a serviciilor de reparații la un nivel calitativ ridicat, nivel care se reflectă în fiabilitatea și disponibilitatea materialului rulant în exploatare.

Restul de 90% va fi acordat pentru prețul ofertei.

Condiții de participare la licitație

Pentru înscrierea la licitație a unei firme, media cifrei de afaceri pe anii 2017, 2018, 2019 trebuie să fie de minimum 7.344.660 de lei.

Se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Garanția de participare este de 73.446 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 ianuarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 14 aprilie 2021.

Ultimele Articole