spot_img
marți, mai 17, 2022
spot_img

CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații vagoane, în valoare de 165.000 de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații vagoane, în valoare de aproximativ 165.000 de euro.

licitație pentru reparații vagoane licitații pentru reparații vagoane vagon ruginit

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RP, rebandajarea roților osiilor montate, reparații/recondiționări/înlocuiri de subansamble/piese/materiale constatate pe fluxul de reparație la vagoane de călători seria 1131”.

Durata contractului sectorial va fi de un an de zile de la data semnării acestuia. Valoarea totală estimată a contractului este de 807.434,7 lei, echivalentul a peste 165.000 de euro.

Licitație pentru reparații vagoane. Criteriile de evaluare a ofertelor

La evaluarea ofertelor, prețul va conta în proporție de 90%. Restul de 10% se va acorda pentru termenul de garanţie.

Conform prevederilor din caietul de sarcini, termenul de garanție al serviciului prestat este de șase luni de zile. Termenul de garanție al serviciilor prestate reprezintă un factor de evaluare important, fiind dat de necesitatea efectuării serviciilor de reparații la un nivel calitativ care să corespundă cerințelor stipulate în caietul de sarcini, în scopul asigurării stării tehnice corespunzătoare a vagonului, în vederea ridicării nivelului de confort și siguranță pentru călători. Un termen de garanție mai mare față de cel prevăzut în caietul de sarcini asigură un efect al serviciului de reparații la un nivel calitativ ridicat, nivel care se reflectă în fiabilitatea și disponibilitatea materialului rulant în exploatare, până la maximum 12 luni. Ofertele cu termen de garanție mai mic față de termenul de șase luni, prevăzut în caietul de sarcini, și mai mari de 12 luni vor fi considerate neconforme.

Condiții de participare la procedura de achiziție

Pentru participarea la licitație, media cifrei de afaceri pe anii 2017, 2018 și 2019 trebuie să fie de minimum 800.000 de lei.

De asemenea, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent. Garanția de participare este de 8.074 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 ianuarie 2021, ora 15,00.

Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 14 aprilie 2021.

Ultimele Articole