spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Licitație pentru reparații locomotive la CFR Călători, în valoare de 28 milioane de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații locomotive, în valoare de 28 milioane de euro.

licitație pentru reparații locomotive reparații la locomotivele CFR Călători

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație cu titlul ”Servicii de reparații planificate tip RG la locomotivele diesel-electrice LDE 2100 CP dotate cu instalație de încălzire electrică a trenului și alte servicii de reparații constatate în prezența Recepției CFR Călători pe fluxul de reparație planificată tip RG la locomotivele diesel-electrice LDE 2100 CP”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pe o perioadă de patru ani de zile este cuprinsă între 1.989.000 și 139.000.011 lei.

La evaluarea ofertelor, componenta financiară va conta în proporție de 90%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de garanție. Conform prevederilor caietului de sarcini, termenul de garanție al serviciilor prestate este de 12 luni. Se vor puncta ofertele tehnice care prevăd termene de garanție mai mari de 12 luni sau până la maximum 24 de luni. Astfel, un termen de garanție mai mare decât cel prevăzut în caietul de sarcini asigură o efectuare a serviciilor de reparații la un nivel calitativ ridicat, nivel care se reflectă în fiabilitatea și disponibilitatea materialului rulant în exploatare, respectiv în remorcarea trenurilor de călători.

 Licitație pentru reparații locomotive. Condiții de participare

Cerința minimă pentru participarea la licitație este ca media cifrei de afaceri pe anii 2018, 2019 și 2020 să fie de minimum 19.890.000 de lei.

De asemenea, se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Garanția de participare este de 198.900 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 6 iulie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 6 octombrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole