vineri, iulie 5, 2024
spot_img

CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații la vagoane, în valoare de 4,4 milioane de euro

În ultima zi a anului 2020, Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru reparații la vagoane, în valoare de 4,4 milioane de euro.

licitație pentru reparații la vagoane licitație pentru reparații vagoane licitații pentru reparații vagoane vagon ruginit

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat în dimineața zilei de joi anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparaţie planificată tip RP, rebandajarea rotilor osiilor montate, servicii de reparații/ recondiționări/ înlocuiri de subansamble/ piese/ materiale constatate pe fluxul de reparatie la vagoane de călători seria 2049 varianta II”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord-cadru pe trei ani de zile este cuprinsă între 89.100 și 21.427.837,80 lei.

Licitație pentru reparații la vagoane. Algoritm complex de evaluare a ofertelor

Evaluarea ofertelor se va face după un algoritm complex. Astfel, termenul de garanţie reprezintă ca pondere 10% din totalul criteriului de atribuire.

Conform prevederilor caietului de sarcini, termenul de garanție al serviciilor prestate este de șase luni. El reprezintă un factor de evaluare important ca criteriu de eficiență, fiind dat de necesitatea efectuării serviciilor de reparații la un nivel calitativ care să corespundă cerințelor stipulate în caietul de sarcini, în scopul asigurării stării tehnice corespunzătoare a vagoanelor, în vederea ridicării nivelului de confort și siguranță. Se vor puncta ofertele tehnice care prevăd termene de garanție mai mari de șase luni, până la maximum 12 luni. Restul de 90% se va puncta pentru prețul ofertei.

Condiții de participare la licitație

Pentru participarea la procedură, se solicită ca media cifrei de afaceri pe anii 2017, 2018 și 2019 să fie de minimum 6.451.324 lei.

Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent. Garanția de participare este de 64.513 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 februarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 04 mai 2021.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole