spot_img
marți, mai 24, 2022
spot_img

Licitație pentru reparație linie ferată pe Regionala Galați, în valoare de 1,6 milioane de lei

O licitație pentru reparație linie ferată pe raza Regionalei Galați, în valoare de 1,6 milioane de lei, a fost lansată de CFR SA în sistemul electronic de achiziții publice.

licitație pentru reparație linie ferată

Este vorba de lucrări de întreținere și reparație linie CF (preț inclus materiale, manoperă și utilaje) pe două loturi.

Contractul sau contractele va (vor) presupune executarea de lucrări în vederea ridicării restricțiilor de viteză pe raza de activitate a SRCF Galați, respectiv de pe raza Secției Târgu Ocna – stația Adjud, prin înlocuirea unor aparate de cale și materiale, conform cerințelor din caietele de sarcini și anexe . Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este 10. La solicitările de clarificări/informații suplimentare se va răspunde în a cincea zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Licitație pentru reparație linie ferată. Cerințe pentru ofertanți

Valoarea totala estimate este de 1.642.527,96 lei. Pe lotul 1, lucrările presupun ”înlocuit aparate de cale uzate și ridicare restricții de viteză pe raza secției L5 Târgu Ocna stația Adjud schimbătorul de cale 35 ”. Valoarea estimată fără TVA pentru acest lot este de 501.519,85  lei. Pe lotul 2 se va trece la ”înlocuit aparate de cale uzate pe raza secției L5 Târgu Ocna, stația Adjud – schimbătorii 2 și 4 – MTB”. Valoarea estimată fără TVA pentru acest lot este de 1.141.008,11 lei.

Ofertanților li se cere experienţă similară – Lista lucrărilor realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privati. Experienţa similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multe contracte din care să reiasă lucrări similare executate in ultimii cinci ani in valoare individuală/cumulată de minimum 500.000 lei fara TVA.

Cuantumul garanției de participare este de 5.015,19 lei pentru lotul 1 şi respectiv 11.410,08 lei pentru lotul 2. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24.07.2019, ora 15:00. Oferta trebuie sa fie valabilă până la 24.11.2019.

Ultimele Articole