Licitație pentru repararea de vagoane lansată de CFR Călători, în valoare de 285.000 de euro

23 ianuarie 2021

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a lansat o licitație pentru repararea de vagoane, în valoare de 285.000 de euro.

licitație pentru repararea de vagoane licitație pentru reparații la vagoane licitație pentru reparații vagoane licitații pentru reparații vagoane vagon ruginit

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat sâmbătă dimineața anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparație planificată tip RTG, înlocuire roți monobloc, osii-ax, discuri de frană, coroane disc de frână, reparații/ reconditionări/ înlocuiri de subansamble/ piese/ materiale constatate pe fluxul de reparație la vagoane de călători seria 1976 variantă II cu frână magnetică”.

Durata contractului sectorial va fi de 12 luni de la data semnării acestuia și are o valoare totală estimată de 1.392.278,9 lei. La evaluarea ofertelor, componenta financiară va conta în proporție de 90%. Restul va fi acordat pentru termenul de garanție. Conform prevederilor din caietul de sarcini, termenul de garanție al serviciului prestat este de șase luni de zile. Un termen de garanție mai mare față de cel prevăzut în caietul de sarcini asigură o efectuare a serviciului de reparații la un nivel calitativ ridicat, nivel care se reflectă în fiabilitatea și disponibilitatea materialului rulant în exploatare, pană la maximum 12 luni. Ofertele cu termen de garanție mai mic fată de termenul de șase luni, prevăzut în caietul de sarcini, și mai mari de 12 luni vor fi considerate neconforme.

Licitație pentru repararea de vagoane. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, cerința minimă este ca media cifrei de afaceri pe anii 2017, 2018, 2019, să fie de minimum 1.300.000 de lei.

Totodată, se va face dovadă implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent. Garanția de participare este în cuantum de 13.922 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 2 martie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 2 iunie 2021.