luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Licitație pentru repararea căilor ferate de la CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a lansat zilele trecute o licitație pentru repararea căilor ferate uzinale din punctul de lucru Motru.

Valoarea lucrărilor este de aproape 800.000 de lei. Deschiderea ofertelor va avea loc la jumătatea lunii viitoare.

Achiziţia serviciului solicitat pentru înlocuirea a 1700 de bucăţi de traverse cu materialul mărunt aferent, conform caietului de sarcini nr. 2224/ELCFU/18.03.2022, pentru Secţia 1 Încărcări Motru-Mehedinţi, punct de lucru Motru, este necesară pentru aducerea liniilor ferate industriale în parametrii tehnici pentru care a fost proiectată, respectiv creşterea siguranţei circulaţiei pe tronsoanele reparate.Entitatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare a informaţiilor suplimentare cu 11 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor, în măsura în care acestea au fost adresate în termenul prevăzut din fişa de date. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 18 zile.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole