spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

STB organizează o licitație pentru reductoare pentru tramvaie, în valoare de 400.000 de euro

În vreme ce Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, tergiversează semnarea contractului cu Astra Vagoane Călători, pentru achiziția de tramvaie noi, STB vrea să le ”cârpească” pe cele vechi.

licitație pentru reductoare pentru tramvaie licitații lansate de STB scandal în tramvai amenzi în mijloacele de transport scandal în tramvaiul 21

Astfel, Societatea de Transport București a lansat o licitație pentru reductoare pentru tramvaie, în valoare de peste 400.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reductoare transmisie pentru tramvaie și piese de schimb pentru reductoare transmisie”. Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a se încheia este de 1.981.296 de lei, echivalentul a peste 400.000 de euro.

Contractul, de tip acord cadru, este împărțit în trei loturi, după cum urmează:

  1. Piese pentru elemente de agrenare și de antrenare cilindrice

Valoarea estimată fără TVA: 42.750 de lei.

  1. Angrenaje-reductor boghiu motor

Valoarea estimată fără TVA: 1.866.576 de lei.

  1. Casetă D190/D170 – Reductor tip Faur

Valoarea estimată fără TVA: 71.970 de lei.

Licitație pentru reductoare pentru tramvaie. Condiții de participare

Operatorii economici ce depun ofertă trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001 sau echivalent.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 13 ianuarie 2020.

Gabriela Firea întârzie să semneze contractul cu Astra Vagoane Călători

În ultima perioadă, STB a lansat licitații de milioane de euro pentru asigurarea de piese de schimb la tramvaiele vechi, Tatra și V3A.

Pe de altă parte, Primăria Capitalei a fost obligată de Curtea de Apel București să revizuiască punctajul la licitația pentru cele 100 de tramvaie noi și să desemneze câștigătoare Astra Vagoane Călători Arad. Primarul general Gabriela Firea întârzie însă să semneze contractul.

Ultimele Articole