Licitație pentru produse anti-covid la Metrorex, în valoare de 670.000 de euro

1 octombrie 2020

A fost lansată o licitație pentru produse anti-covid la Metrorex, în urma căreia se așteaptă încheierea unui contract în valoare de 670.000 de euro.

licitație pentru produse anti-covid la Metrorex metroul din Paris

În sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) a fost publicat miercuri după amiază anunțul de licitație ce are ca obiect achiziționarea de ”Produse pentru prevenirea infectării cu Covid 19”.

Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat, de tip acord-cadru pentru o perioadă de 24 de luni (doi ani de zile) este de 3.269.910 lei, echivalentul a aproximativ 670.000 de euro la cursul BNR în vigoare în momentul de față.

Licitație pentru produse anti-covid la Metrorex. Condiții de participare la procedura de achiziție

Pentru a putea participa la această licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani de zile (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare în valoare cumulată de cel puțin de 1.635.855 de lei, fără TVA.

Cuantumul garanţiei de participare la procedura de achiziție lansată de Metrorex este de 16.358 de lei. Perioada de valabilitate a garanţiei pentru participarea la licitație va fi cel puţin egală cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv nouă luni de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este data de 17 noiembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 august 2021.