spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

CFR Călători organizează o licitație pentru piatră tip CFR, la Regionala Timișoara

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru piatră tip CFR, necesară la Regionala Timișoara.

licitație pentru piatră tip CFR
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni, 6 iulie 2020, anunțul de licitație ce are ca obiect ”Piatră tip CFR-SRTFC Timișoara”.

Produsul este necesar în vederea întreținerii și reparării căii de rulare a trenurilor, locomotivelor și convoaielor de manevră din subunitățile Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Timișoara, se precizează în anunț. Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat în urma licitației lansate luni dimineață este de 46.760 de lei, echivalentul a aproape 10.000 de euro.

Licitație pentru piatră tip CFR. Se solicită garanție de participare

Garanția de participare la această licitație a fost stabilită în valoare totală de 467 de lei sau echivalent lei/ altă valută la cursul stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, valabilă patru luni de zile. Ea va fi constituită prin virament bancar sau ordin de plată.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 iulie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 noiembrie 2020.

CITEȘTE și Cinci licitații la CFR Călători în valoare de șase milioane de euro, lansate într-o singură zi

Ultimele Articole