marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

STB a lansat o licitație pentru osii de tramvai și alta pentru piese de cauciuc folosite la boghiuri

Societatea de Transport București a lansat o licitație pentru osii de tramvai și alta pentru piese de cauciuc folosite la boghiuri, în valoare cumulată de aproximativ 225.000 de euro.

licitație pentru osii de tramvai Programul STB de Rusalii Primul tramvai românesc noi reguli la STB vatman șicanat în trafic pensionare anticipată pentru vatmani garduri linia de tramvai

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Osii pentru vagoane de tramvai”. Valoarea totală estimată a contractului cadru ce urmează a fi încheiat este de 116.943,7 euro.

Cantitatea minimă va fi de 138 de bucăți, iar cea maximă de 149 de bucăți. Cantitățile care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe întreaga durată a acordului cadru sunt de: minimum 70 de bucăți, maximum 80 de bucăți. Valoarea estimată este calculată pentru cantitatea maximă de produse. Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 60.000 de euro.

Licitație pentru osii de tramvai. Condiții de participare

Garanția de participare la licitația organizată de STB este în valoare de 6.000 de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 11 decembrie 2020 .

Licitație pentru piese de cauciuc

Marți după amiază, în SEAP fusese postat un alt anunț de licitație al STB, având ca obiect ”Piese de cauciuc presate pentru boghiuri tramvaie-Resort Tip Megi”. Valoarea totală estimată este de 525.538,06 lei.

Cantitățile totale pentru acordul cadru sunt de: minimum 1.300 de bucăți, maximum 1.566 de bucăți Cantitățile care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent dintre cele care urmează să fie atribuite pe întreagă durată a acordului cadru sunt de: minimum 330 de bucăți, maximum 400 de bucăți. Valoarea estimată este calculată pentru cantitatea maximă de produse. Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 132.000 de lei.

Contractul va fi încheiat pe doi ani de zile. Operatorii economici ce depun ofertă trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001 sau echivalent.  Garanția de participare este de 1.320 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 30 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 30 decembrie 2020.

Ultimele Articole