spot_img
marți, mai 24, 2022
spot_img

Licitație pentru medicina muncii la CFR Călători, în valoare de aproape 100.000 de euro

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a lansat o licitație pentru medicina muncii, în valoare de aproape 100.000 de euro.

licitație pentru medicina muncii

În sistemul electronic de achiziții publice operatorul feroviar de stat a postat luini dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de supraveghere a sănătății angajaților”.

Valoarea totală estimată a contractului ce se urmărește a fi încheiat în urma acestei licitații în procedură simplificată este de 467.460 de lei, echivalentul a peste 95.000 de euro la cursul valutar al zilei. Cantitatea totală estimată a serviciilor de supraveghere a stării de sănătate prin examinări medicale de medicina muncii este de 13.356 de examinări, se precizează în anunțul de achiziție.

Licitație pentru medicina muncii. Criteriile de evaluare a ofertelor și condiții de participare

La evaluarea ofertelor, în proporție de 20% va cântări ”Asigurarea cu prioritate și exclusivitate a serviciilor prestate pentru lucrătorii Entității contractante”. Astfel, se vor puncta: -timpul* (zile lucrătoare) pentru programarea serviciilor de examinare medicină muncii la sediul entității contractante -timpul* (zile lucrătoare) pentru programarea serviciilor de examinare medicină muncii la sediul prestatorului. Restul de 80% va fi reprezentat de componenta financiară, adică prețul ofertei.

Garanția de participare la licitație este de 4.674 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 23 ianuarie 2021.

Ultimele Articole