spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Licitație pentru întreținere și reparații linii ferate, organizată de CFR Călători Brașov

Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Brașov a lansat o licitație pentru întreținere și reparații linii ferate și aparate de cale.

reparații linii ferate

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de întreținere, verificare și reparare curentă linii CF și aparate de cale din subunitățile S.R.T.F.C. Brașov”.

Valoarea totală estimată a contractului ce va fi încheiat pe o perioadă de un an de zile este de 595.123,2 lei, echivalentul a aproximativ 120.000 de euro.

Contractul vizează următoarele subunități ale SRTFC Brașov: Depoul de locomotive Brașov, Depoul de locomotive Sibiu, SELC Ciceu, Revizia de vagoane Brașov, post Revizia de vagoane Sibiu, Revizia de vagoane Târgu Mureș și post Revizia de vagoane Teiuș, potrivit datelor prezente în caietul de sarcini al procedurii de achiziție.

Condiții de participare la licitația pentru reparații linii ferate

Garanția de participare la procedura de achiziție este de 5.900 de lei sau echivalent, calculat la cursul leu/valută stabilit de BNR înainte cu șase zile de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor. Valabilitatea acesteia este de trei luni de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 25 februarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 25 august 2021.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole