spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Licitație pentru înlocuire macazuri în stația Iablanița, organizată de Regionala Timișoara

Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru înlocuire macazuri în stația Iablanița de pe M900, în valoare de aproape 70.000 de euro.

licitație pentru înlocuire macazuri restricții de viteză la Gura Motrului
FOTO cu rol pur ilustrativ

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat înainte de Crăciun anunțul de licitație ce are ca obiect ”Înlocuire aparate de cale cu refacere strat de repartiție Linia 100, Stația Iablanita, S1 și S3”.

Pentru eliminarea problemelor cauzate de starea necorespunzătoare a prismei de piatră spartă cât și de starea aparatelor de cale și în vederea ridicării restricției de viteză de 30 km/oră, se impune executarea lucrărilor de înlocuire a aparatelor de cale S1 și S3 cu realizarea stratului de repartiție din balast atât pe lungimea celor două aparate cale, cât și pe lungimea panourilor de cale adiacente, la vârful schimbătorului S1 și călcâiul schimbătorului S3. Realizarea lucrării se va face în conformitate cu procesele tehnologice stabilite în caietul de sarcini și trebuie să îndeplinească condițiile de sigurantă a circulației feroviare impuse prin regulamente, instrucțiuni și norme de specialitate ale CNCF CFR SA privind circulația trenurilor. Executantul lucrării asigură achiziția materialelor necesare, conform Caietului de sarcini. Graficul estimativ de eșalonare a lucrării este de 10 zile calendaristice (parte integrantă din caietul de sarcini).

Valoarea totală estimată a contractului este de 336.977.92 lei, echivalentul a aproximativ 69.000 de euro. Lucrarea este finanțată din fonduri proprii aferente SRCF Timișoara-Divizia Linii Timișoara.

Licitație pentru înlocuire macazuri. Condiții de participare

Ofertantul va prezenta că dovadă a experienței necesare pentru executarea contractului o listă a principalelor lucrări similare cu obiectul procedurii executate în ultimii cinci ani de zile. Lista va conține valori, perioade de execuție, beneficiari, din care să rezulte că a executat lucrări similare cu obiectul procedurii în domeniul feroviar executate în valoare individuală/cumulată de minimum 300.000 de lei. Execuția de lucrări noi de linii de cale ferată se acceptă că lucrare similară deoarece, lucrările de construcții a liniilor CF sunt de amploare mai mare decât lucrările de întreținere, procesele tehnologice fiind similare pentru activități comune.

Valoarea garanției de participare este de 3.369 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare esrte data de 25 ianuarie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 25 iulie 2021.

Ultimele Articole