spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Licitație pentru înlocuire macazuri la ieșirea din București Nord, de peste 250.000 de euro

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat o licitație pentru înlocuire macazuri la ieșirea din București Nord, în valoare de peste 250.000 de euro.

licitație pentru înlocuire macazuri

În sistemul electronic de achiziții publice a fost lansat marți anunțul de licitație ce are ca obiect ”Lucrări de reparație pentru ridicare restricții de viteză pe aparate de cale – SRCF București”.

Lucrările constau în înlocuiri de traverse din beton armat, traverse din lemn, aparate de cale (macazuri), șină, executare suduri. Valoarea totală estimată este de 1.249.210,68 lei, echivalentul a aproximativ 258.000 de euro.

În total, valoarea estimată fără TVA este de 2.097.311,08 lei, din care valoarea lucrărilor care urmează a fi executate – 1.249.210,68 lei fără TVA. Valoarea materialelor puse la dispoziție de către beneficiar este de 848.100,40 lei fără TVA (nu este inclusă în valoarea estimată a contractului).

Locul de executare a lucrărilor este Stația București Nord – grupele A (Gara de Nord), B (Gara Basarab), G (Grivița) și M (ansamblul de macazuri vizibile de pe Pasajul Basarab).

Licitație pentru înlocuire macazuri. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație se solicită lista lucrărilor executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, însoțită de certificări de bună execuție pentru lucrările cele mai importante. Respectivele certificări indică beneficiarii, indiferent dacă aceștia sunt autorităti contractante sau clienți privați, valoarea, perioada și locul execuției lucrărilor și precizează dacă au fost efectuate în conformitate cu normele profesionale din domeniu și dacă au fost duse la bun sfârșit. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă lucrări similare executate în ultimii cinci ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 1.249.210,68 lei fără TVA. De asemenea, se solicita garanție de participare în cuantum de 12.492,10 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 mai 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 7 septembrie 2020.

Ultimele Articole