spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Licitație pentru înlocuire de traverse, lansată de Regionala Timișoara a CFR SA

O licitație pentru înlocuire de traverse a fost lansată joi dimineață de Regionala Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

licitație pentru înlocuire de traverse
FOTO Forumul pasionaților de trenuri din România

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Înlocuire traverse lemn normale si speciale pentru aparate cale în stațiile de pe linia 100, 218 și 133”. Linia 218 Timișoara Nord – Lovrin – Sânnicolau Mare – Cenad, în lungime de 75 km, este operată de Regio Călători, care pune în mișcare patru perechi de trenuri pe zi (două dintre ele se limitează la Sânnicolau Mare). Durata călătoriei variază între două ore și 36 de minute și două ore și 54 de minute.

Valoarea estimată a achiziției este de 439.993,47 lei fără TVA, echivalentul a aproximativ 90.000 de euro.

Licitație pentru înlocuire de traverse. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se solicită prezentarea unei liste a principalelor lucrări similare cu obiectul procedurii executate în ultimii cinci ani de zile, conţinând valori, perioade de execuție, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urmă sunt autorităţi contractante (entități de stat) sau clienţi privaţi.

Garanţia pentru participare la licitația desfășurată în procedură simplificată este de 4.399 de lei fără TVA, pentru o perioadă de valabilitate de șase luni de zile. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 5 aprilie 2021.

Ultimele Articole