marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Licitație pentru energie electrică la STB. Ce sumă ”se pune la bătaie” pentru șase luni

O licitație pentru energie electrică la STB, pentru o perioadă de șase luni, a fost lansată de transportatorul bucureștean de suprafață.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație cu titlul ”Energie electrică”. Valoarea totală estimată a contractului este de 38.967.758,53 lei, echivalentul a aproximativ 7,8 milioane de euro.

În ceea ce privește locurile de consum STB SA, în primul rând este vorba de tracţiunea electrică, reprezentată de un sistem energetic compus din 38 de substaţii alimentate prin feederi de medie tensiune. Vin apoi unităţile STB SA racordate la medie tensiune: URAC şi sediul central. Mai avem Casa de odihnă STB SA din Predeal și unităţile STB SA racordate la joasă tensiune: depourile, autobazele, sediile administrative (24 de locuri de consum), serviciile interne de rezervă ale substaţiilor (21 de locuri de consum), centrele de emitere carduri de călătorie (129 de locuri de consum), cabinele de la capetele de linii (31 de locuri de consum).Condiții de participare la licitația de energie electrică la STB

Pentru participarea la licitație, operatorii economici vor prezenta bilanț contabil/extras de bilanț/raport de audit/raport al cenzorilor, documente din care să rezulte cifra de afaceri medie anuală (în lei) pe ultimii trei ani (2021, 2022, 2023) de minimum 38.967.758,53 lei.

De asemenea, se cere executarea de livrări de tipul specificat. Ofertantul va prezenta un număr de contracte lăsat la latitudinea acestuia cu livrări de produse similare efectuate în ultimii trei ani, raportat la termenul limită pentru depunerea ofertelor, din care să rezulte că a furnizat produse similare cu cele care fac obiectul achiziției, a căror valoare a fost de minimum 38.967.758,53 lei. Nu în ultimul rând, trebuie prezentate certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 mai 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 20 august 2024.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole