spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Licitație pentru colectarea banilor la Regionala Iași a CFR Călători, în valoare de 100.000 de euro

O licitație pentru colectarea banilor și depunerea lor la bancă a fost lansată de Regionala Iași a Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA.

licitație pentru colectarea banilor majorare de capital la CFR Călători tramvaie noi în București

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Colectare, transport și depunere la unitățile bancare a valorilor bănești și a instrumentelor de plată din subunitățile SRTFC Iași”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se dorește a fi încheiat pe o perioadă de doi ani de zile este de 562.320 de lei, echivalentul a peste 115.000 de euro. Primul contract subsecvent este de minimum 402 și maximum 4.824 de colectări. Al doilea contract subsecvent: minimum 450 de colectări și maximum 5.400 de colectări. Cantitatea minimă a acordului cadru este de 402 colectări, iar cantitatea maximă de 10.224 de colectări.

Licitație pentru colectarea banilor. Condiții de participare

Garanția de participare la procedura de achiziție lansată de Regionala Iași a CFR Călători este de 2.970 de lei sau echivalent în valută la cursul stabilit de BNR pentru data publicării anunțului în SEAP, valabilă timp de șase luni de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 ianuarie 2021. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 28 iulie 2021.

Ultimele Articole