spot_img
marți, mai 24, 2022
spot_img

Licitație la STB de 6,5 milioane de euro pentru un nou design la tramvaiele Bucur LF

O licitație la STB în valoare de 6,5 milioane de euro a fost lansată în sistemul electronic de achiziții publice, pentru designul noilor tramvaie Bucur LF care vor fi produse la URAC.

licitație la STB bugetul STB pe 2019 producția de tramvaie la URAC

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a lansat vineri o licitaţie pentru amenajarea interioară şi exterioară a tramvaielor Bucur LF – CA, cu o valoare estimată de 31,10 milioane de lei (6,56 milioane de euro).

Contractul se va executa în două etape aferente anilor 2019 şi 2020, potrivit anunţului publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP. Contractul prevede „servicii de proiectare specializată: proiectare design; matriţe, SDV PAFS; proiectare de executie; SDV parbrize; asistenţă montaj prototip”.

Licitație la STB. Condiții de participare

Media cifrei de afaceri anuale a ofertantului pe ultimii trei ani (2016, 2017, 2018) trebuie să fie de minimum un milion de euro. Data limită de depunere a ofertelor este 22 octombrie, iar ele vor fi evaluate până pe 22 ianuarie 2020.

STB dispune de un parc de 476 de tramvaie, din care 11 sunt modelul Bucur LF – CA. În 2012 au fost fabricate primele 5 tramvaie BUCUR LF-CA, cu podea parţial (60%) coborâtă şi acţionare cu invertoare şi motoare de curent alternativ în Uzina de Reparaţii Atelierele Centrale (URAC) a STB. Producţia acestui model de tramvai s-a oprit în 2017, iar acum directorul general al STB, Andrei Creci, vrea s-o reia, după cum a declarat el recent într-un interviu acordat Club Feroviar.

Ultimele Articole