spot_img
vineri, august 19, 2022
spot_img

Licitație la Regionala Craiova, pentru reparații la peroane și burlane. CFR SA vrea acord cadru pe doi ani

O licitație a Regionala Craiova, având ca obiect încheierea unui acord cadru pe o perioadă de doi ani de zile, a fost lansată în sistemul electronic de achiziții publice.

licitație a Regionala Craiova

Este vorba de ”Acord cadru – Lucrări de întreținere și intervenții accidentale la clădiri și instalații aferente de pe raza de activitate a SRCF Craiova – 24 luni”.

Lucrările ce pot fi executate în cadrul intervenţiilor accidentale cât şi pentru întreţinerea mijloacelor fixe sunt: reparaţii şi revizii şarpante, învelitori ţiglă, tablă şi hidroizolaţie, reparaţii şi revizii glafuri, dolii, jgheaburi şi burlane, reparaţii tencuieli, zugrăveli si vopsitorii, revizii, reparaţii şi înlocuiri tâmplărie existentă cu lemn, metal și PVC, refacere pardoseli şi placări pereţi ( scândură, placaj OSB, covor PVC, gresie, parchet laminat, faianţă, lambriu laminat ), curăţare periodică şi refăcut sobe şi coşuri de fum, revizii şi reparaţii instalaţii sanitare, apa-canal, electrice, înlocuire tronsoane deteriorate din reţelele de alimentare cu apă potabilă şi canalizare in vederea limitării pierderilor din reţele şi reducerii cheltuielilor cu utilităţile etc. Sunt necesare lucrări de refacere şi reparare a platformelor, peroanelor şi bordurilor degradate în scopul eliminării reclamaţiilor din partea publicului călător, se precizează în anunțul de pe SICAP.

Licitație la Regionala Craiova, valoare maximă de trei milioane de lei

Valoarea totală estimată este cuprinsă între 750.000,00  și 3.000.000,00 de lei. Este necesară prezentarea cifrei medii de afaceri anuale pe ultimii trei ani (2016, 2017, 2018), care trebuie să fie de minimum 750.000,00 de lei.

Valoarea garanţiei de participare este de 7.500,00 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29.08.2019, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 29.12.2019.

Ultimele Articole