spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Licitație la Regionala București, pentru expertiză la stabilizarea unui pod de pe Magistrala 300

O licitație la Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a fost lansată pentru expertiză la stabilizarea unui pod de pe Magistrala 300.

licitație la Regionala București licitații la CFR Călători licitație pentru filtre de combustibil licitație a CFR Călători licitație pentru contactoare licitații feroviare licitație a Regionalei București

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect”Prag de fund nou pentru stabilitatea infrastructurii podului de la km 89 + 140 , linia 300 Bucuresti – Predeal (expertiză și DALI).

Valoarea totală estimată a contractului este de 170.000 de lei, echivalentul a aproximativ 35.000 de euro. Evaluarea ofertelor se va face potrivit unui algoritm complex, în care componenta financiară va cântări doar în proporție de 40%. Alți 10% se vor acorda pentru experienţa deţinută de șeful echipei de proiectare, la fel și pentru experienţa deţinută de expertul principal/cheie 1 și de expertul principal/cheie. În fine, cu 30% se punctează demonstrarea unei abordări și a unei metodologii corespunzătoare pentru realizarea activităților și obținerea rezultatelor în cadrul contractului.

Licitație la Regionala București. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se solicită lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani de zile, cu indicarea valorilor, datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă servicii similare executate în ultimii trei ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum 170.000 de lei Serviciile similare acceptate sunt servicii de expertiză și proiectare în domeniul infrastructurii feroviare.

Se solicita garantie de participare în cuantum de 1.700 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 26 octombrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 26 februarie 2021.

Ultimele Articole