spot_img
joi, decembrie 1, 2022
spot_img

Licitație la Regionala București, pentru reparare de acoperișuri, burlane, sube și uși

S-a lansat o licitație la Regionala București a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, care vizează repararea de acoperișuri, burlane, sube și uși.

licitație la Regionala București licitație a Regionala Craiova

În sistemul electronic de achiziții publice a fost lansat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Intervenții accidentale la construcții și instalații aferente de pe raza Sucursalei Regionale CF București”.

Este vorba de lucrări de reparații la șarpante, învelitori din țiglă ceramică, învelitori din tablă tip” Lindab”, jgheaburi, burlane, dolii, coșuri fum, sobe de teracotă, tencuieli, zugrăveli, vopsitorii, placaje, tâmplării din lemn, PVC sau aluminiu la uși și geamuri, înlocuiri de geamuri și feronerii, instalații apă-canal, sanitare, electrice, de încălzire și de ventilație, cu înlocuirea parțială sau totală a elementelor uzate.

Valoarea totală estimată a contractului este de două milioane de lei, echivalentul a  aproximativ 410.000 de euro.

Licitație la Regionala București. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, se cere lista lucrărilor executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, însoțită de certificări de bună execuție pentru lucrările cele mai importante.

Respectivele certificări indică beneficiarii, indiferent dacă aceștia sunt autorităti contractante sau clienți privați, valoarea, perioada și locul execuției lucrărilor și precizează dacă au fost efectuate în conformitate cu normele profesionale din domeniu și dacă au fost duse la bun sfârșit. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau cumul de contracte din care să reiasă lucrări similare executate în ultimii cinci ani cu o valoare individuală/cumulată de minimum două milioane de lei fără TVA; Lucrări similare acceptate: lucrări de construcții.

Se solicită garanție de participare în cuantum de 20.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 16 noiembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 16 martie 2021.

Ultimele Articole