spot_img
marți, mai 24, 2022
spot_img

Licitație la Regionala Brașov, pentru repararea acoperișurilor, în valoare de un milion de lei

O licitație la Regionala Brașov, pentru repararea acoperișurilor gărilor și altor clădiri feroviare, a fost lansată în cursul dimineții de miercuri.

licitație la Regionala Brașov

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparare acoperișuri la clădiri cu specific feroviar de pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov – Zona Brașov”.

Lucrările vor consta în repararea acoperișurilor tip șarpantă, a învelitorilor de țiglă ceramică și/sau a învelitorilor din tablă zincată plană, tablă zincată ondulată/cutată, tablă tip țiglă și a accesoriilor din tablă (șorțuri, dolii, pazii, îmbrăcarea coșurilor de fum, căciuli de protecție a coșurilor de fum, jgheaburi, burlane, parazăpezi etc) și a acoperișurilor tip terasă, inclusiv a mansardelor degradate, a învelitorilor din tablă; transportul auto și manipularea materialelor; transportul/evacuarea deșeurilor de construcții rezultate în urmă lucrărilor de reparare a acoperișurilor. Durata contractului este de 24 de luni calendaristice, de la data ordinului de începere a contractului emis de către achizitor, cu posibilitatea de prelungire a duratei contractului din cauza întreruperii execuției lucrărilor în perioadele cu timp nefavorabil.

Valoarea totală estimată a contractului ce urmează a fi încheiat este de un milion de lei, echivalentul a peste 205.000 de euro. Lucrările vor fi finanțate din fonduri proprii ale CFR SA.

Licitație la Regionala Brașov. Condiții de participare

Ofertanții vor depune lista principalelor lucrări realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, însoțită de certificate de bună execuție pentru lucrările cele mai importante. Prin lucrări similare cu obiectul procedurii se înțelege: lucrări de reparare, refacere sau construire acoperișuri șarpante de lemn cu învelitori din țiglă ceramică cu sisteme pluviale incluse, lucrări de reparare acoperișuri cu șarpante de lemn și învelitori din tablă zincată și/sau învelitori din tiglă metalică cu sisteme pluviale incluse în lucrări, lucrări de reparare și/sau refacere de acoperișuri terasă cu membrane hidroizolatoare termosudabile cu sisteme de evacuare a apelor pluviale incluse.

Garanția de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis de o instituție de credit din România sau din alt stat sau de o societate de asigurări, în condițiile legii, în cuantum de 10.000 de lei, pentru o perioadă de cel puțin 120 de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 septembrie 2020, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 7 ianuarie 2021.

Ultimele Articole