luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Contract de 18 milioane de euro pe fonduri europene, scos la licitație la Oradea

Un contract finanțat din bani europeni, în valoare de aproximativ 18 milioane de euro, care presupune și lucrări la linia de tramvai, a fost scos la licitație la Oradea, de Primărie.

licitație la Oradea
FOTO bihorstiri.ro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat miercuri anunțul de licitație ce are ca obiect ”Execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții <Coridor de mobilitate urbană durabilă în piața Emanuil Gojdu din Oradea – Etapa I>”. Valoarea totală estimată a contractului, care trebuie dus la bun sfârșit în doi ani de zile, este de 91.368.147,55 lei, echivalentul a aproximativ 18,6 milioane de euro și este finanțat prin Programul Operațional Regional – POR.

 


 


Licitație la Oradea. Proiectul include linie de tramvai

Lucrările din cadrul acestui contract sunt diverse și complexe. Astfel, se va amenaja un spațiu pietonal în zona dintre Parcul 1 Decembrie și Catedrala Episcopală Învierea Domnului.

De asemenea, se vor face lucrări de amenajare a stațiilor de autobuz, de amenajare a trotuarelor, a trecerilor pietonale aferente infrastructurii rutiere, a pistelor de bicicliști și de amenajare peisageră. În plus, se vor face lucrări la calea de rulare a tramvaiului și la linia de contact, lucrări de iluminat public și diverse instalații electrice, lucrări aferente drumurilor cu bandă dedicată pentru autobuz: infrastructură rutieră și lucrări de artă și dotarea cu lift a unei stații de autobuz.Condiții de participare la procedura de achiziție

Pentru participarea la licitație, ofertanții vor dovedi că au realizat în ultimii cinci ani de zile, la nivelul a maximum trei contracte, lucrări similare cu cele ce fac obiectul contractului care se atribuie prin prezenta procedură și/sau lucrări de aceeași natură și complexitate și/sau superioare din punct de vedere al complexității și scopului, cu o valoare cumulată fără TVA de minimum 59 milioane de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 aprilie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 19 octombrie 2021. (A.B.)

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole