spot_img
duminică, octombrie 24, 2021
spot_img

Licitație la Metrorex, pentru cumpărarea de surse de electricitate tip UPS

O licitație la Metrorex, pentru cumpărarea de surse de electricitate tip UPS în valoare de peste un milion de euro, a fost lansată marți dimineață.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect „Surse neîntreruptibile de tensiune trifazată (UPS) pentru uz industrial”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se va întinde pe o perioadă de doi ani este de 5.008.000 lei, echivalentul a puțin peste un milion de euro. Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut.Licitație la Metrorex. Condiții de participare

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită executarea de livrări de tipul specificat. Ofertanții vor prezenta o listă a principalelor livrări de produse similare (surse de alimentare electrică) din ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, cantităţilor, datelor de derulare şi a beneficiarilor publici sau privaţi, în valoare cumulată de cel puțin 1.200.000 de lei, fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte.

Cuantumul garanției de participare este: 12.500 de lei fără TVA. Instrumentul de garantare trebuie să prevadă că plata garanţiei de participare se va executa necondiţionat, respectiv la prima cerere a beneficiarului, pe baza declaraţiei acestuia cu privire la culpa persoanei garantate.

Garanţia de participare trebuie să fie irevocabilă. În cazul unei asocieri, instrumentul de garantare trebuie să nominalizeze toţi membrii asocierii.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 15 martie 2022.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole