spot_img
duminică, noiembrie 28, 2021
spot_img

Licitație la CFR Călători pentru cumpărarea a 14.000 de tone de motorină

O licitație la CFR Călători a fost lansată în sistemul electronic de achiziții publice, pentru cumpărarea a 14.000 de tone de motorină pentru locomotivele și automotoarele Diesel ale operatorului feroviar de stat.

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători vrea să cumpere 14.000 de tone de motorină în valoare de 74,9 milioane de lei (15,7 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Anunţul privind achiziţia a fost publicat cu titlul ”Carburant pentru motoare diesel (motorină), conform SR EN 590 + A1:2017”.

Licitație la CFR Călători. E necesară garanție de participare

Durata contractului este estimată la patru luni de zile. Tipul procedurii este licitaţie deschisă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 octombrie.

Ofertantul trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calităţii în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001 sau echivalent. Dovada constituirii garanţiei de participare, în valoare de 748.493 lei, trebuie să fie prezentată cel mai târziu la data şi ora-limită de depunere a ofertelor. Garanţia de participare este irevocabilă.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole