spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Licitație informatică la CFR SA, în valoare de peste 70.000 de euro

O licitație informatică la CFR SA, în procedură simplificată, având o valoare estimată de peste 70.000 de euro, a fost lansată miercuri.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat de către Compania Națională de Căi Ferate CFR SA  anunțul de licitație ce are ca obiect „Suport tehnic pentru licențe software Oracle”.

Obiectul procedurii de achiziție îl reprezintă achiziționarea de servicii suport tehnic pentru licențe Oracle (135 de licențe software Oracle eBS Custom Application Suite care includ Oracle Financials, Oracle Purchasing, Oracle Hyperion Planning Plus, Oracle Discrete Manufacturing, Oracle Project Costing și suport tehnic pentru 10 licențe Oracle Financials).

Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea fi încheiat este de 360.000 de lei, echivalentul a peste 72.000 de euro. Locul de executare este sediul central al CNCF CFR SA din Bucureşti, Bd. Dinicu Golescu nr.38, Sector 1.Licitație informatică la CFR SA. Condiții de participare

Pentru participarea la licitație, ofertantul va dovedi calitatea de distribuitor autorizat al producătorului, prin prezentarea unei autorizații emise de producător pentru redistribuirea suportului tehnic necesar în conformitate cu art.186 alin.(2) din Legea nr.99/2016 privind achizițiile sectoriale.

Garanția de participare, în valoare de 3.600 de lei fără TVA, se va constitui în lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR din data publicării anunțului de participare, valabilă patru luni de zile.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 octombrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 28 ianuarie 2022.

Ultimele Articole