spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

A fost lansată o nouă licitație a CFR Călători pentru un teren din nordul Bucureștiului

După ce procedura de azi de la Bursa Română de Mărfuri nu s-a soldat cu niciun rezultat, a fost lansată o nouă licitație a CFR Călători pentru un teren din nordul Bucureștiului.

licitație a CFR Călători licitație pentru contactoare licitații feroviare licitație a Regionalei București

Este vorba de contractul pentru ”Închiriere a terenului în suprafață de 9.833 mp, parte din terenul în suprafață totală de 20.861,60 mp situat în București, sector 1, Șos. Orhideelor, nr. 43″.

Perioada de închiriere este de maximum cinci ani de zile, cu drept de prelungire prin act adițional cu perioade succesive de câte doi ani. Tariful minim de pornire a licitației este de 0,24 euro/mp/lună, respectiv 2.360 euro/lună, la care se adaugă TVA. Criteriul de atribuire este și în acest caz ”preţul cel mai ridicat”.

Condiții de participare la această licitație a CFR Călători

Ofertele, însoţite de documentele de înscriere şi participare la procedură se vor depune la sediul BRM, până la data de 22 septembrie 2020, ora 9,00, iar procedura se va desfăşura în aceeași zi la ora 10,00. Nu sunt admise la licitație societățile comerciale ofertante care, în cadrul unor contracte  anterioare încheiate cu  CFR Călători, Regionala București, nu si-au îndeplinit obligațiile contractuale.

Documentaţia procedurii se poate obtine de la BRM contra sumei de 100 de lei, la care se adaugă TVA. Garanţia de participare la procedură, în valoare de 30.000 de lei, se va constitui în favoarea BRM, prin ordin de plată.

Terenul respectiv a mai fost scos la licitație de CFR Călători luna trecută, ”la pachet” cu Revizia de Vagoane București Obor, iar termenul de depunere a ofertelor era miercuri, 9 septembrie 2020.

Ultimele Articole