spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

CFR Călători reia licitația pentru osii la automotoarele Desiro. Precedenta a fost anulată

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a reluat licitația pentru osii la automotoarele Desiro, după ce precedenta procedură a fost anulată.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul reparare osii motoare şi libere pentru boghiurile automotoarelor Desiro SR 20 D”.

Valoarea totală estimată a contractul de tip acord cadru ce se vrea a fi încheiat pentru o perioadă de trei ani este cuprinsă între 421.200 și 14.742.000 de lei.


 


Condiții de participare la licitația pentru osii la automotoarele Desiro

Pentru participarea la licitație, operatorii economici persoane juridice române sau străine ce depun oferta trebuie să dețină autorizație de furnizor feroviar și certificat de omologare tehnică feroviară/agrement tehnic feroviar emis de Autoritatea Feroviară Română pentru serviciul de reparaţii osii motoare şi libere pentru automotoarele Desiro SR 20 D/serviciul de reparații osii montate pentru vehicule feroviare, conform OMT 290/2000.

De asemenea, se cere ca media cifrei de afaceri pe anii 2018, 2019 și 2020 să fie de minimum 4.212.000. Se solicită și certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Astfel, se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2015 sau echivalent.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 23 februarie 2022.

Licitația lansată în august a fost anulată

CFR Călători a mai lansat, pe 24 august, o licitație identică, ce avea ca termen limită de depunere a ofertelor data de 27 septembrie.

Procedura de achiziție a fost anulată, deoarece până la termenul limită nu s-a depus nicio ofertă, potrivit informațiilor disponibile în SICAP.

Ultimele Articole