spot_img
marți, iulie 5, 2022
spot_img

S-a reluat licitația pentru motorină la CFR Călători, după ce precedenta a fost anulată

Licitația pentru motorină la CFR Călători a fost reluată, după ce precedenta procedură de achiziție a fost anulată. De acestă dată, valoarea estimată este mai mică.

În Ajunul Crăciunului, operatorul feroviar de stat lansase o licitație pentru livrarea de motorină pe parcursul a patru luni, cu o valoare estimată de 69.095.000 de lei, echivalentul a aproape 14 milioane de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare era data de 27 ianuarie 2022, ora 15:00, după cum a relatat la vremea respectivă Club Feroviar. Procedura a fost însă anulată, potrivit anunțului din SEAP.O nouă licitație pentru motorină la CFR Călători, cu valoare mai mică

Acum, Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a postat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație ce are ca obiect ”Carburant pentru motoare diesel (motorină), conform SR EN 590 + A1:2017”. Valoarea totală estimată a contractului de livrare de motorină pe parcursul a patru luni este de 60.760.000 de lei, echivalentul a aproximativ 12,3 milioane de euro.

La evaluarea ofertelor, componenta financiară (prețul) va conta în proporție de 95%, restul urmând a fi acordat pentru termenul de livrare. Se vor puncta termenele de livrare mai mici decât cele prevăzute în documentația de atribuire. Termenele de livrare prevăzute în documentația de atribuire, la secțiunea Modelul de contract, sunt de șapte zile pentru livrarea cu cisternă auto.

Condiții de participare la licitația CFR Călători

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității. Se va face dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001/2015 sau echivalent.

Garanția de participare este de 607.600 de lei sau echivalent leu/valută la cursul stabilit de BNR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 23 martie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 23 iunie 2022.

Ultimele Articole