spot_img
joi, martie 30, 2023
spot_img

Libor Lochman va vorbi despre fondurile europene in cadrul financiar multianual 2021-2027, doar la Zilele Feroviare 2019!

Resursele alocate pentru finantarea transportului feroviar in Cadrul Financiar Multianual 2021-2027 vor avea o contributie semnificativa in asigurarea rolului pe care sistemul de transport, ca intreg, il are in sustinerea cresterii economice a UE. Sunt necesare, in continuare, resurse financiare considerabile pentru finalizarea retelei feroviare TEN-T, dar si pentru modernizarea si digitalizarea infrastructurii feroviare in Europa, in beneficiul cetatenilor europeni.

Dl Libor LOCHMAN va vorbi despre „Fondurile europene in cadrul financiar multianual 2021-2027″. Astfel, vom afla chiar de la directorul executiv al CER care vor fi avantajele financiare ale sectorului feroviar din Europa de Sud-Est.

Alte subiecte dezbatute la Zilele Feroviare 2019


Pe intreaga durata a evenimenului Zilele Feroviare vor fi abordate subiecte de interes pentru dezvoltarea sistemului feroviar din Romania, precum:


■ Finantarea proiectelor de infrastructura feroviara – provocari si solutii

■ Interoperabilitatea

■ Sporirea conexiunilor feroviare transfrontaliere

■ Ramane “seamless mobility” doar un concept?

■ O viziune globala pentru transportul feroviar

■ Proiecte inovatoare

■ Noi tendinte si proiecte in transportul urban

Mai multe informatii despre aceste subiecte si multe altele, doar la Zilele Feroviare 2019   >>>

 


La Zilele Feroviare – Summit-ul de Investitii Club Feroviar, timp de doua zile, reprezentanti ai industriei feroviare si ai serviciilor suport – companii, specialisti si autoritati – vor fi impreuna in evenimentul ce integreaza o expozitie specializata, o conferinta internationala, precum si numeroase sesiuni de networking.

Evenimentul international de business & networking, dedicat industriei feroviare, ajuns la a XIV-a editie, este organizat de Club Feroviar, cu sprijinul Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF), in zilele de 8 si 9 octombrie

Ultimele Articole