duminică, mai 28, 2023
spot_img

Lemn fără acte transportat cu utilaj al CFR SA. Ce le-a spus mecanicul polițiștilor

Peste 9 mc de lemn fără acte au fost descoperiți de polițiștii suceveni într-un utilaj al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Transportul a fost depistat de polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava, care au oprit pentru control un utilaj de la întreținerea liniilor care transporta o cantitate semnificativă de lemn. S-a întâmplat pe 31 octombrie, în zona stației Dornești, informează Monitorul de Suceava.

Mecanicul nu a putut prezenta la control niciun document de transport al lemnului, care să certifice traseul pe care este transportat acesta. Polițiștii au făcut verificări suplimentare și au constatat că a fost vorba de o acțiune de toaletare aprobată, cu arbori marcați anterior, doar că transportul lemnului nu era însoțit de documente privind proveniența și destinația.

Mecanicul nu a putut da un răspuns clar privind destinația finală a masei lemnoase. Ceferistul a fost, după toate probabilitățile, doar un executant, fiind trimis de un superior să ridice lemnul. Întreaga cantitate a fost confiscată, în urma inventarierii rezultând că drezina transporta peste 9 mc de lemn.

Ultimele Articole