miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Latvijas Dzelzcels va moderniza locomotive folosind imprumutul Swedbank

07-latviaSwedbank si compania feroviara letona, Latvijas Dzelzcels (LDz), au semnat un acord pe termen lung pentru doua imprumuturi totalizand 32,26 milioane de euro. Banii vor fi cheltuiti pentru modernizarea locomotivelor. Imprumuturile sunt pentru 10 ani si respectiv 15 ani.
LDz a finantat modernizarea primei locomotive din fonduri proprii, insa a hotarat sa organizeze o licitatie publica pentru un imprumut pe termen lung pentru a continua modernizarea flotei de locomotive. Patru companii au participat la licitatie, iar Swedbank a fost desemnat castigator deoarece platile in cadrul imprumutului au fost cele mai scazute.
Acesta este cel mai mare proiect de modernizare a flotei de locomotive dezvotat de companie pana in prezent. LDz Ritosa Sastava Serviss, o subsidiara a LDz, intentioneaza sa modernizeze 14 locomotive diesel pana in februarie 2019 pentru a reinnoi flota si pentru a reduce costurile cu repararea locomotivelor.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole