spot_img
duminică, noiembrie 27, 2022
spot_img

Metrorex cumpără mobilier, birotică și laptopuri pentru proiectul Magistralei 6 de metrou

Metrorex cumpără mobilier, birotică și laptopuri pentru proiectul Magistralei 6 de metrou, primul tronson, 1 Mai-Tokyo.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Dotări pentru derularea Proiectului Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni)”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 319.186 de lei, echivalentul a aproximativ 65.000 de euro.Achiziție de mobilier, birotică și laptopuri pentru proiectul Magistralei 6 de metrou, împărțită în trei loturi

Procedura de achiziție este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. Echipamente IT

Se vor cumpăra: toner pentru imprimantele laser, computere portabile, imprimante laser, unități de hard disk, dispozitive de stocare cu memorie flash (USB), echipament pentru videoconferințe, monitoare video color, rutere de rețea.

Valoarea estimată fără TVA: 268.043 lei

  1. Mobilier

Valoarea estimată fără TVA: 16.500 lei

  1. Birotică

Valoarea estimată fără TVA: 34.643,00 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 septembrie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 14 decembrie 2022.

Contractul pentru Magistrala 6, semnat în martie cu turcii de la Alsim Alarko

Pe 8 martie, Metrorex a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de structură pentru primul lot al M6 (1 Mai-Tokyo), care va avea o lungime de 6,6 km și va cuprinde șase noi stații: Pajura, Expoziției, Piața Montreal, Gara Băneasa, Aeroport Băneasa, Tokyo (Băneasa Shopping City, mallul fugarului Puiu Popoviciu).

Contractul, în valoare de 1,2 miliarde de lei fără TVA, este finanțat din fonduri europene  nerambursabile și din bugetul de stat. Contractul a fost semnat cu asocierea Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.S. – MAKYOL Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.S.

Ultimele Articole