marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Metrorex cumpără laptopuri și mobilier pentru proiectul privind metroul de Otopeni

Proiectul privind metroul de Otopeni, Magistrala 6, 1 Mai-Aeroport Henri Coandă, a ajuns la etapa cumpărării de laptopuri, mobilier și articole de birotică.

Societatea Metrorex a postat marți după-amiază în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Dotări pentru derularea Proiectului Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Valoarea totală estimată a contractului (contractelor) ce se vrea a fi încheiat este de 319.186 de lei, echivalentul a aproape 65.000 de euro.Licitație pentru dotări pentru proiectul privind metroul de Otopeni, împărțită în trei loturi

Procedura de achiziție inițiată de Metrorex este împărțită în trei loturi, după cum urmează:

  1. Echipamente IT

Se vor cumpăra: computere de birou, toner pentru imprimante laser/faxuri, computere portabile (laptopuri), imprimante laser, unități de hard disk, dispozitive de stocare cu memorie flash, echipament pentru videoconferințe, monitoare video color și rutere de rețea.

Valoarea estimată fără TVA: 268.043 de lei

  1. Mobilier

Valoarea estimată fără TVA: 16.500 de lei

  1. Birotică

Se vor cumpăra piese și accesorii pentru mașini de birou.

Valoarea estimată fără TVA: 34.643 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 august 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 4 noiembrie 2022.

CITEȘTE și Guvernul prelungește din nou creditul pentru metroul de Otopeni, luat de Băsescu

Ultimele Articole