Bilete de 5 euro la lansarea trenurilor spaniole AVLO, low cost de mare viteză Barcelona-Madrid

26 ianuarie 2020

Operatorul de stat Renfe pune în vânzare, începând de luni, 10.000 de bilete la prețul imbatabil de 5 euro, pentru lansarea trenurilor spaniole AVLO.

lansarea trenurilor spaniole AVLO

Biletele la preț redus pot fi cumpărate începând de luni, pentru călătorii care vor avea loc între 6 aprilie, data lansării noilor trenuri AVLO, și 31 august 2020.

Vor fi patru perechi de trenuri AVLO pe zi. Garniturile vor pleca din Gara Barcelona Sants la 9,25, 16,25 și 20,00. La întoarcere, orele de plecare din gara Atocha din Madrid sunt 9,15, 16,00 și 20,35, precizează site-ul francez L’Independant.

Începând cu luna mai, serviciul va fi extins la patru perechi de trenuri pe zi, apoi, din septembrie, la cinci perechi. Cele 10.000 de bilete ieftine pot fi cumpărate pe noul site de internet www.avlorenfe.com.

După lansarea trenurilor spaniole AVLO, tarifele vor crește

După această ofertă excepțională de lansare, tarifele pentru trenurile low cost AVLO, echivalentul celor Ouigo din Franța, vor fi cuprinse între 10 și 60 de euro, în funcție de itinerar și de disponibilul de locuri. Totodată, va trebui să ne așteptăm la câteva costuri suplimentare, pentru că pasagerii vor fi taxați pentru alegerea locului în vagon, schimbarea sau anularea biletelor sau bagajele suplimentare.

Aceste noi trenuri AVLO nu vor opri nici în Gara Lleida, nici în Gara Camp de Tarragona.