spot_img
luni, noiembrie 28, 2022
spot_img

Laboratorul digital DB isi deschide portile

08-dbLaboratorul digital pentru active si mentenanta al Deutsche Bahn a fost inaugurat oficial in cadrul House of Logistics & Mobility (HOLM). Laboratorul a fost denumit „ampulse” si va deservi enginerii dezvoltatori IT, oamenii de stiinta, expertii in transformare si specialistii DB Cargo si din alte divizii ale grupului DB care lucreaza la diferite proiecte de automatizare si digitalizare pentru material rulant si intretinere. In prezent, accentul cade pe transportul feroviar de marfa, insa vor urma si proiecte referitoare la transportul de calatori si intretinere vehicule.
„Este important si corect pentru DB sa intampine provocarile lansate de extinderea digitalizarii daca transportul feroviar, un mod de transport ecologic, intentioneaza sa tina piept concurentei. HOLM ofera DB Cargo conditiile ideale de lucru creativ la viitoarea fiabilitate a transportului feroviar de marfa”, a declarat Tarek Al-Wazir, Ministrul Economiei, Energiei, Transportului si Dezvoltarii Regionale in Hesse.
„Fiind cel mai mare operator de transport feroviar de marfa din Europa, trebuie sa fim deschizatori de drumuri in domeniul digitalizarii. Acesta este singurul mod in care putem sa ne asiguram ca vom continua sa fim un partener de incredere pentu clientii nostri”, a declarat Jürgen Wilder, Presedintele Consiliului de Administratie al DB Cargo.

Ultimele Articole