miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

La finele lui 2016, Metrorex va pune in functiune doua noi statii pe M4

straulestiProgresul fizic al lucrarilor proiectului de metrou Magistrala 4 este de 75%, fiind eliberata si Autorizatia de Construire pentru Terminalul Multimodal Straulesti si au inceput lucrarile de realizare a acestuia, a anunat noul ministru al Transporturilor, Sorin Buse. La sfarsitul anului 2016 statiile Laminorului si Straulești vor fi functionale, iar in primul semestru din 2017 vor fi date in folosinta atat Depoul, cat si Terminalul Multimodal.
Astfel, la reteaua de metrou existent, pe tronsonul Gara de Nord – Parc Bazilescu, in lungime de cca 5,6 km se vor adauga inca 2,1 km cale dubla.
In cee ace priveste proiectul Magistrala 5, progresul este de 85% in ceea ce priveste structura si de 10% in cazul finisajelor la instalatiile aferente, a anunat noul ministru al Transporturilor, Sorin Buse. La stația Eroilor 2, executia structurii este realizata in proporție de 80%. In prezent, se lucreaza la legatura dintre M5 si M1 si se efectueaza excavatii pentru statia de pompare. De asemenea, sunt evaluate toate solutiile posibile pentru diminuarea perioadei aferente devierii traficului auto. In ceea ce privește statia Favorit, execuția structurii este realizata in proporție de 97%.

Ultimele Articole