spot_img
duminică, ianuarie 29, 2023
spot_img

KTZ si Halyk Bank lanseaza plata online pentru serviciile feroviare de marfa

ktzKazakhstan Temir Zholy si Halyk Bank au introdus serviciul de plata online cu cardul pentru transportul de marfa, conform memorandumului de intelegere semnat in 2014.
Plata cu cardurile corporate ale Bancii va face plata transportatorilor rapida, confortabila si sigura la orice ora din zi. Serviciul de plata cu cardul este convenabil si usor: banii vor fi imediat creditate in contul individual al transportatorului in toate locatiile geografice din jurul Kazahstanului.
„Acesta este cel de-al doilea proiect de succes al companiei implementat in parteneriat cu Banca. Anul trecut, am lansat serviciul online pentru transfer de bani catre conturile personale ale clientului. Acum lansam acest serviciu de plata pentru serviciile de transport marfuri cu ajutorul cardurilor corporate ale Bancii. Sunt de parere ca aceasta cooperare dintre Companie si Banca este benefica ambelor parti si contribuie la cresterea calitatii serviciilor si orientarii catre client”, a declarat Maxat Kabashev, vicepresedintele KTZ.

Ultimele Articole