marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

KTZ Express si Globe Tracker transporta containere refrigerate pe Drumul Matasii

01-ktzKazakhstan Temir Zholy Express (KTZE), cel mai mare furnizor de servicii de transport si logistica pentru noul Drum al Matasii din China, si Globe Tracker International (GT), o companie internationala specializata pe servicii de vizibilitate a lantului de aprovizionare, au semnat un acord pentru transportul a sute de containere refrigerate intermodale GT Smart UNIT45. Acestea vor calatori din ChongQing, China catre Duisburg, Germania.
Noua tehnologie KTZE – GT, dar si durata calatoriei feroviare pe ruta de tranzit din China catre Europa de aprox. 13 zile, ofera o ruta comerciala alternativa interesanta si o solutie care capteaza atentia transportatorilor care aleg de obicei transportul pe ocean sau aerian.
„Tehnologia instalata pe solutia KTZE este foarte robusta, moderna, dotata cu doua sisteme de comunicare catre controlerul de refrigerare si mai multi senzori wireless personalizati. Sistemul este proiectat sa faca fata iernilor aspre din Kazahstan si Rusia unde temperaturile scad adesea sub -40 grade Celsius”, a declarat directorul executiv al Globe Tracker, Jakup Lamhauge.

Ultimele Articole