Knorr-Bremse România angajează “Lăcătuș revizii si reparații echipamente de frână”

25 februarie 2020

Knorr-Bremse Romania, parte a diviziei pentru vehicule feroviare a concernului Knorr-Bremse, a publicat pe platforma de angajări CFiR un anunț de angajare pentru postul “Lăcătuș revizii si reparații echipamente de frână”.

OBIECTIVELE POSTULUI

Îndeplinirea lucrărilor curente ce rezulta din planificarea activității de reparații, a sarcinilor transmise de factori de decizie căruia se subordonează.

CARACTERISTICI CHEIE ALE POSTULUI

  • Execuție operații tehnologice de lăcătușerie in cadrul procesului de reparații componente pneumatice si mecanice echipament de frâna.
  • Execuție lucrări de demontare, control vizual piese

CERINȚE

Cerințe educaționale:

  • nivel: studii medii
  • specialitate: lăcătuș

S.C. Knorr-Bremse S.R.L. aparţine diviziei pentru vehicule feroviare a concernului Knorr-Bremse şi a fost înfiinţată în anul 2006 în Bucureşti, incluzând şi atelier pentru reparat echipamente de frână.

Ca parte a grupului Knorr-Bremse, SC Knorr-Bremse SRL vă poate asigura suportul tehnic şi comercial pentru alegerea şi achiziţionarea echipamentelor si sistemelor de frână, ca şi On Board pentru vehicule feroviare din gama de produse ale grupului Knorr-Bremse, care se potrivesc cel mai bine aplicaţiei dumneavoastră, fie că este vorba de vehiculele noi sau modernizate, piese de schimb cu livrare directă din centrele zonale sau din stocul propriu sau de activităţi de reparaţii şi mentenanţă pentru echipamentele de frână aflate în exploatare pe vehicule feroviare, tramvaie sau metrouri.